Esdeveniments

Ens ha deixat el nostre President Ramon Luís

Informació sobre l'esdeveniment

Inici: dimecres, 27 juny, 2018 (22:00 hores)
Fi: divendres, 28 setembre, 2018 (22:00 hores)
Lloc: Ramon Luís Rodríguez - President Penya Blanc-i Blava de Blanes

Ramon Luis, el nostre President, perico de pro, penyista, company i gran amic, ens va deixar el passat 27 de juny. La Penya ha perdut una part de la seva ànima i cor. Tots els que hem tingut la sort de compartir aquests anys de penyista amb ell plorem la seva pèrdua, perquè va ser el que va catapultar i ens va fer creure que podíem fer el que ens proposéssim amb la nostra Penya, fins a aconseguir ser una de les capdavanteres del club. Va aconseguir arrelar la Penya i l'Espanyol a la nostra població, aconseguint vestir Blanes amb els nostres colors en infinitat d'ocasions. Ens deixes un buit molt difícil d'omplir, el teu sentiment a flor de pell en cada discurs, la teva emoció cada vegada que proposaves algun tema absurd a dur a terme, que sempre superava l'anterior, l'empenta que ens donaves per convèncer-nos que l'inimaginable es podia fer realitat i tantes i tantes coses que ens has fet viure i gaudir. Vas ser la força pura d'un sentiment, el gran valedor i defensor d'uns colors que et van portar a ser un motor i un lluitador pel teu equip el RCD Espanyol. És injusta la vida perquè no t'ha deixat gaudir i recollir els mèrits d'aquest fantàstic Aplec, el teu Aplec, que gràcies a tu es va dur a terme, aquest Aplec que com President va ser el teu gran objectiu, que a poc a poc i any darrere any, ens vas anar convencent per fer-ho. Que dir d'un lluitador que fins a l'últim moment va estar al peu del canó lluitant per la seva Penya, un gran president que sempre que des del seu  estimat Espanyol es requeria la seva ajuda, s'arremangava i posava la Penya a la seva disposició per organitzar el que fos i el que es demanés. Aquesta bellíssima persona i gran amic que mai va tenir un no per resposta, qualsevol favor es convertia en un "a la vostra disposició". Aquest marit que en cada celebració donava les gracies entre llagrimes a la seva Joana i família. La veritat Ramon que ara pagaríem per haver-nos pogut depedir de tu i haver-te dit la gran persona que vas ser. En aquestes paraules crec que queda reflectit el que pensàvem de tu, pot ser que ens oblidem de coses però segur que en les pròximes juntes t'enyorarem i trobarem a faltar. Només ens queda dir-te, fins sempre President, fins sempre gran amic, fins sempre gran perico. No t'oblidarem, la Penya et portarà sempre en el seu cor, com un fill porta sempre al seu pare...

Dia dels pericos a Aquadiver 2018

Informació sobre l'esdeveniment

Inici: dissabte, 23 juny, 2018 (22:00 hores)
Fi: diumenge, 24 juny, 2018 (22:00 hores)
Lloc: Aquadiver (Carretera de Circumval·lacio, s/n, 17250, Platja d'Aro, Girona)
Més informació: Els interessats en aquesta promoció hauran de contactar amb Ramón Luis (649710865)

La Penya posa a disposició dels seus socis la possibilitat de demanar les entrades, que s'adquireixen a les botigues del RCD Espanyol, i recollir-les al local social.  Si esteu interessats caldrà fer la reserva abans del 18 de juny de 2018 a les 20:00 hores. Preu de les entrades 8€  (7€ entrada + 1€ aportació Penya). 

Ja ens podeu seguir a Twitter.

Informació sobre l'esdeveniment

Inici: dijous, 14 setembre, 2017 (15:40 hores)
Fi: divendres, 15 juny, 2018 (15:40 hores)
Lloc: Twitter
Més informació: Penya BIB Blanes - @PericosBlanes

La Penya es posa al dia, a partir del 15 d'agost de 2017, ja ens podeu seguir  a Twitter. Penya BIB Blanes - @PericosBlanes.  Us hi esperem !!! 

 

 

 

I Torneig d'Escacs Actius del Club d'Escacs Marítim Blanes - Circuit Gironí d'Escacs Actius

Informació sobre l'esdeveniment

Inici: dissabte, 9 juny, 2018 (16:00 hores)
Fi: dissabte, 9 juny, 2018 (21:00 hores)
Lloc: Mont Ferrant número 5 - Local Social
Més informació: Joan Romero - mòbil 626 19 49 71

La seu de la Penya acollirà, el dissabte 9 de juny, la segona jornada del 8è Circuit Gironí d'Escacs Actius - 1r Torneig d'Escacs Actius del Club d'Escacs Marítim Blanes. El Club Escacs Marítim Blanes són un grup d'aficionats i aficionades als escacs que promouem aquest "esport-joc-art-ciència" per als nens i nenes de Blanes i rodalies. Us hi esperem !!!

Exposició 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol

Informació sobre l'esdeveniment

Inici: dilluns, 28 maig, 2018 (23:20 hores)
Fi: diumenge, 3 juny, 2018 (23:20 hores)
Lloc: Sala Garcia Tornel (carrer Ample) de Blanes
Més informació: Ramon Luís - Telf. 649 710 865

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes, amb motiu del 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol que és celebrarà a la nostra població, organitza una exposició a la Sala Garcia Tornel (carrer Ample) de Blanes, des del dia 29 de maig fins el 3 de juny (10 a 13 h i de 17 a 20 h). A l'exposoció podeu gaudir de la història club  i de la Penya. Us hi esperem !!!!!

 

 

Pàgines

Empreses patrocinadores