Qui som?

Benvolguts socis, benvolgudes sòcies i simpatitzants del Reial Club Esportiu Espanyol de Barcelona,

M'omple d'orgull, com a President de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, donar-vos la benvinguda a aquesta renovada pàgina web.

En primer lloc, m'agradaria fer-vos un petit resum de la nostra Penya...

Tot va començar aquell 16 de setembre de 2005 quan un grup de "pericos" va presentar el projecte de creació de la Penya davant de la gent, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes. Aquest grup comptava amb la participació de: Sebastián Javier, Joan Salmerón, Manel Trull, Toni Mañach, Laura i Alberto Romero, i Ramon Luis. Una vegada feta aquesta presentació es va constituir la Primera Junta Gestora de l'Entitat amb la incorporació dels nous vocals: Jaume Sagrera, Xavier Alvarez-Builla, Salvador Valls, Joan Prims, David Vallespín, Esteban Guibernau i Sonia González, els quals després de molts esforços es van encarregar d'inaugurar, el 20 de gener de 2006, la magnífica seu social ubicada al Carrer Mont-Ferrant, número 5.

Des de les hores hem consolidat la Penya i l'hem donada a conèixer; hem crescut any darrera any en número de socis i sòcies i actualment comptem amb més de 180, considerant-nos, a dia d'avui segons el cens de Penyes del RCD Espanyol, com una de les Penyes més importants tant de la província de Girona com a nivell general.

El nostres objectius no son només anar a veure partits amb el nostre servei d'autocar, hem fet palesa la Força del Sentiment Blanc-i-Blau a la vila de Blanes; hem participat i col·laborat amb l'Ajuntament en l'organització en totes les edicions de Fira Entitats que hem participat; hem recollit joguines en les campanyes “Cap Nen Sense Joguines” col·laborant amb “Creu Roja”; hem organitzat recollides d’aliments; hem estat presents a totes les finals que ha jugat el nostre club; hem organitzat desplaçaments als Aplecs de Penyes i altres esdeveniments lúdics (Port Aventura, Aquadiver, WaterWorld, Tibidabo, etc) vinculats al RCD Espanyol; hem organitzat col·loquis; hem estat presents a inauguracions, sopars aniversaris, assemblees de Penyes, trobades infantils, actes institucionals organitzats per altres Penyes; hem organitzat sopars aniversari, esmorzars cloenda de temporada, aperitius de nadal; en definitiva, hem organitzat i hem estat presents en un munt d'actes i activitats en aquesta curta però molt intensa història de la Penya.

Cal destacar l'excel·lent relació que mantenim amb moltes de les Penyes del nostre club, associacions blanenques i clubs esportius de la zona, amb els quals participem cada vegada que ens ho demanen.

D'altra banda, estem molt orgullosos i satisfets perquè, tot i les dificultats amb què ens hem anat trobant durant aquests anys, el nostre sentiment pel RCD Espanyol, ens ha donat l'impuls suficient per poder superar-les i seguir endavant. Ningú ens ha regalat res, el que tenim i conservem, ho hem aconseguit amb l'esforç, treball i honestedat de tots vosaltres.

Finalment, voldria destacar que no hagués estat possible arribar fins a aquí, sense la força, l'ajuda, la implicació, el recolzament, l'agermanament i la il·lusió de tots els nostres socis, sòcies i simpatitzants.

Per tot això, em plau convidar-vos a visitar la nostra pàgina web, on reconeixereu el sentiment blanc-i-blau de la vila de Blanes "Portal de la Costa Brava".

Espero i desitjo que la història de la penya s'allargui molts anys i que els seus socis i les seves sòcies vegin guanyar molts més títols al nostre estimat RCD Espanyol.

Visca l'Espanyol!!!
El President de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes

Empreses patrocinadores